Vi har emballasjepresser i sortimentet

Ser du etter en emballasjepresser? Enviropac er en markedsledende leverandør av maskiner og utstyr innen kildesortering og avfallshåndtering, og emballasjepresser inngår som en naturlig del av vårt tilbud. Vi har implementert miljøvennlige prinsipper slik at våre løsninger peker mot fremtiden. Innen emballasjepresser kan vi tilby hydrauliske og elektromekaniske maskiner.

Når du investerer i en emballasjepresser fra oss kan du forvente høy driftsikkerhet, god kapasitet, enkel betjening og støysvake funksjoner. Derfor er våre produkter blitt et naturlig førstevalg i næringer som dagligvare, faghandel, hoteller og forretningsbygg. Er du i tvil om hvilken emballasjepresser som passer for deg kan vi bistå med vår spisskompetanse på området. Har du særlige behov og ønsker kan vi sammensette en løsning som passer for akkurat deg.

Vi har også spesialiserte pressere som egner seg for bildekk, datautstyr, hardplast, oljefat, glass samt modeller med flerkammer for større kapasitet og effektiv drift. 

Har du spørsmål vedrørende emballasjepresser er det bare å ta kontakt.

Velkommen til Enviropac.