Avfallskonferansen 2017.

Avfallskonferansen 2017.

EnviroPac AS vant årets Fagpris for beste stand.

Kriteriene for Fagprisen var: Selgende - Design - Budskap - Innovativ - Folkene.

Vi fikk skryt for en gjennomført stand med stilfullt design og fargevalg med et tydelig budskap. Vi viste fram innovative produkter og fysisk utstilling ble kombinert med en helt ny digital utstillingsform hvor kundene guides på et digitialt bord.

Vi er utrolig stolte av standen vår og håper at alle som besøkte oss fikk en god og inspirerende opplevelse. I år hadde vi lagt opp til produktpresentasjon i all hovedsak med bruk av grafisk fremstilling. Bl.a. hadde vi to høye tårn med LED lys som ga en flott effekt. I tillegg løsnings- og kundesenter med en digital utstillingsform. Mange var det også som hilste på den "rosa damen" vår, som er et nytt konsept på nedgravde containere.

Den re-sirkulerbare Konge stolen ble umåtelig populær. Vi tok bilder av de besøkende og noe symbolsk er det at kunden er Kongen - eller Dronningen! I tillegg nevner vi god kaffe fra vår profesjonelle Barista og morro var det med Kick-off og glassknusern.

Sist men ikke minst, ikke å glemme vårt hovedbudskap. Vi er en levernadør som ønsker å bidra med miljøriktige produkter og løsninger til sirkulærøkonomien.
Riktig utstyr gjenvinner verdier!

Avfallskonferansen 2017.
Avfallskonferansen 2017. 

På vår side på facebook:
enviropacas
Finner du flere bilder fra den inspirerende og vel gjennomførte konferansen hvor Avfall Norge hadde hovedregien.

 

Avfallskonferansen 2017.
 
Avfallskonferansen 2017.Avfallskonferansen 2017.Avfallskonferansen 2017.