Orwak Flex, presser med kombinasjonsmuligheter

Orwak Flex kan brukes til forskjellige typer avfall - og utstyret tilpasses deretter. Fleksible komprimeringsløsninger for mange ulike bruksområder. Maskinene er kompakte og tar minimalt med plass. Hygenisk og sikker håndtering av blandet og farlig avfall.

Orwak Flex 4100

Orwak Flex 4100
En toppmatet versjon fra 660 - 1000 liter. Modellen passer spesielt godt til hotell og restaurant der blandet avfall samles i sekker. Komprimeringsgraden fra 4:1 til 8:1 avhengig av type avfall.

Orwak 4100 passer best til tørt/halvtørt avfall. 4100 er utstyrt med hjul og kan enkelt rulles. En løfteanordning avlaster trykket på hjulene fra plastbeholderen under komprimeringen.

 

Orwak Flex 5030

Orwak Flex 5030
En robust og lettanvendelig presse for direkte komprimering i sekk. Komprimeringsgraden på inntil 10:1 er imponerende!

Komprimerer papir, plastfolie, blikk- og malingsbokser og blandet avfall i sekker. Sekken er lett å fylle med en innebygget løftefunksjon er det enkelt å bytte sekk.

 

Orwak Flex 5030-NHD

Orwak Flex 5030-NHD
Komprimering av farlig avfall som glass, flasker, bokser, olje og andre kjemikalier direkte i fat. Komprimeringsgraden inntil 10:1. En stålpall følger med for stabil plassering av fatet i komprimatoren.

Renovatør henter enkelt de tunge stålpallene med en vanlig jekketralle.